Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 aprilie 2015

Contraindicatii!!


Sunt posesoare de stimulator cardiac din 2010 am 42 ani si ,am o intrebare in ceea ce priveste Sedintele cu aparatul LPG m6 aparat ptr reducerea tesutului adipos din organism.Am voie sa fac un set de sedinte atata timp cat nu le fac decat in zona abdomen,coapse,picioare acesta foloseste fregventa de pana la 16 . Este f important sa stiu pentru a nu-mi provoca mai mult rau decat bine.Multumesc anticipat.Mai jos aveti modalitatea de functionare. ht.http://www.biasunstudio.ro/lipomassage-cu-aparatul-lpg-cellu-m6-endermolab/


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa mergeti la medicul cardiolog care v-a implantat dispozitivul; asa veti putea obtine recomandari adaptate strict la situatia dvs. medicala. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor