Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 aprilie 2015

Decontare prin CNAS?


Buna ziua Doresc sa stiu daca investigatii si /sau interventii chirurgicale sunt decontate prin CNAS pentru pacienti copii si adulti. Multumesc. Olga Cridland


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu exista decontare prin CAS, insa daca aveti pacienti pe care doriti sa ii indumati catre noi, le putem oferi conditii pe care sa si le poata permite. Efectuam ecografie cardiaca transtoracica, electrocardiograma, iar la nevoie, interventii minim-invazive de corectie ale malformatiilor cardiace congenitale. Exista printre pacientii tratati de noi si cazuri sociale, ce au primit sprijin financiar din partea anumitor asociatii ce lupta pentru copiii defavorizati / din familii sarace. Toata stima, Echipa ARESAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor