Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Fibron

Buna seara,la ultimul control am depistat ca am un fibron de 2,5 cm, am fost la spital la inceputul lui martie si mi s-a facut chiuretaj biopsic, joi 30 aprilie, m-am internat cu o hemoragie care a trecut in cele din urma. Intrebarea mea este daca pot scapa in cele din urma de fibron si cat ma costa.


ARES

Sfatul medicului:

Buna dimineata, puteti scapa de fibrom prin embolizare; chiar daca dimensiunea lui nu este mare, probabil este situat nefavorabil, lucru care va provoaca hemoragii. Devascularizarea lui in urma embolizarii va opri si simptomele. Veti fi contactata telefonic de catre un membru al echipei ARES pentru a primi mai multe clarificari. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.