Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 mai 2015

Fibron


Buna seara,la ultimul control am depistat ca am un fibron de 2,5 cm, am fost la spital la inceputul lui martie si mi s-a facut chiuretaj biopsic, joi 30 aprilie, m-am internat cu o hemoragie care a trecut in cele din urma. Intrebarea mea este daca pot scapa in cele din urma de fibron si cat ma costa.


ARES

Sfatul medicului:

Buna dimineata, puteti scapa de fibrom prin embolizare; chiar daca dimensiunea lui nu este mare, probabil este situat nefavorabil, lucru care va provoaca hemoragii. Devascularizarea lui in urma embolizarii va opri si simptomele. Veti fi contactata telefonic de catre un membru al echipei ARES pentru a primi mai multe clarificari. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.