Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 mai 2015

Defect septal atrioventriculat


Buna ziua, sunt insarcinata cu tripleti in 26 saptamani. La ecografia morfofetala de trimestrul 2 un fat a fost diagnosticat cu defect septal atrioventricular, diagnostic reconfirmat de inca un medic. Va rog frumos sa imi spuneti in ce consta interventia chirurgicala, daca celulele stem mezenchimale pot fi o solutie de reparare a acestui defect si daca copilul va avea o viata normala sau va fi mereu sub risc. Va Multumesc din suflet pentru raspuns. O zi frumoasa!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este esential de efectuat ecocardiografie dupa nastere, insa pana la acel moment, se mai poate efectua o ecocardiografie fetala. Daca doriti sa efectuati aceasta investigatie in strainatate, va putem sprijini cu recomandari. In acest moment, este prea devreme pentru a discuta despre interventie chirurgicala - trebuie apreciata dimensiunea defectului si semnificatia lui hemodinamica. multa sanatate!



Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.