Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 mai 2015

Dureri in piept


Buna ziua,mama mea are frecvent lipsa de aer.Nu poate sa mai respire.Electrocardiograma-normala,ecocardiografia- insuf.diastolica.Am fost la numeroase clinici,internata cu ea la spit.Colentina la un profesor renumit,care I-a gasit o insuf.cardiaca de gr.ii,dupa ce un alt doctor cardilog ii gasise de grad 3.la iesirea din spital(ultima investigatie) I-a fost prescris norvask de 10 dimineata,crestor de 5 si furosemid la nevoie.Au aparut dureri in piept,fara irizatii in umar.De unde ar putea fi ? Astept rasp.Dvs.Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Simptomele ar putea fi cele al unei angine pectorale, chiar daca nu apar modificari pe electrocardiograma de repaos. Uneori, un test de efort (electrocardiograma in miscare) ar putea oferi date suplimentare, iar o coronarografie ar putea preciza cu exactitate daca vorbim despre o boala coronariana ischemica, iar daca acesta va fi cazul, tratamentul (angioplastia cu stent) ar putea fi instituit pe loc. Pentru mai multe informatii, veti fi contactata de catre un membru al echipei ARES. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor