Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 mai 2015

Fibrilatie atriala cronica


Buna ziua am fost diagnosticat cu aceasta boala cu putin timp inainte de Craciun in urma unui control de rutina. Astazi am facut la recomandarea medicului socuri electrice dar tot nu am iesit din fibrilatie...iau tratament mentionez ca am si diabet. Nu stiu de cand sunt in fibrilatie deoarece nu simt si nu am simtit nici un disconfort. Ce mai pot face in situatia de fata?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand va recomandam sa ne trimiteti rezultatele documentelor medicale: ECG si Holter ECG, daca exista, pe adresa iulia@centrele-ares.ro. Daca sunteti din Bucuresti, puteti veni la Centrul nostru pentru analizarea documentelor, sau pentru a primi indicatie de investigatii suplimentare. De principiu, in astfel de situatii, se recomanda procedura de ablatie. Pentru mai multe informatii ne puteti apela la unul dintre numerele afisate pe site.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.