Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 mai 2015

Buna Ziua


Buna ziua, Ma numesc Vasut Silviu am 22 de ani si de la 5 ani fac sport. De curand am fost la un control, deoarece am o tensiune destul de mare..De cand m-a vazut doctorita m-a intrebt daca fac culturism. Practic acest sport de 4 ani dar nu pot spune ca de performanta, si fara produse pe baza de:(arginita,beta-alamina,creatina,oxid nitric etc) Si de la inceput a spus ca am peretele ingrosat si a verificat si asa este. Intrebarea mea este, din cauza salii este aceasta efectiune? Si sa renunt la acest sport? Mi greu sa inteleg ca de la sala se poate ingrosa un perete si ventricul al inimi. Astept Raspuns. Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea da un raspuns pertinent, avem nevoie sa ne trimiteti rezultatul holterului si pe cel al ecografiei cardiace. Adresa de e-mail este iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.