Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 iunie 2015

Cardiovascular


Am 56 de ani. Cu ceva timp in urma (un an si jumatate), am simtit o usoara durere in zona cervicala stanga, uneori simteam niste pulsatii. In timp durerile si pulsatiile au devenit mai frcvente si cu localizare mai extinsa (subclavicular sau chiar spre spate). Am inceput sa banuiesc o problema legata de carotida, mi s-au facut niste echografii, echodoppler (cu rezultate ambigui). Valorile colesterolului total si LDL , in ultimii ani, la limita superioara. La o examinare mai atenta a simetriei gatului, observ si o zona mai umflata pe partea stanga. Pulsul pare simetric la palpare si la examinarea Doppler. Anevrism? Obstructie? ... Multumesc pentru orice sfat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Anevrismul si obstructia sunt "verdicte" ce se invoca doar ca si urmare a investigatiilor de imagistica: ecografie doppler, RMN, angiografie. Daca rezultatele doppler au fost ambigui, poate este indicat sa cautati un alt medic imagist care sa dispuna de un aparat performant. In cadrul spitalului nostru, puteti regasi medici experimentati: Dr. Dana Nedelcu, Dr. Alexandra Postu, Dr. Mihaela Rugina, Dr. Anca Tau. In felul acesta putem elimina ambiguitatea rezultatului si urmari noi piste, daca va fi cazul. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.