Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 august 2015

AVC ischemic


Buna ziua, Mama mea in varsta de 66 ani a suferit un AVC inchemic in luna februarie 2015.Recent a facut mai multe investigatii o ecografie carotidiana care a evidentiat o stenoza 55-60% la nivelul bulbului carotidian stang prin placa ulcerata si la Angiografia "depunere ateromatoasa moale ulcerata situata la nivelul bulbului carotidian stang, asociind reducerea lumenala de 55%; placi calcificate dispuse bulbo carotidian dreapta asociind stenoza de 31%, daca as putea sa va transmit pe email Cd-ul ar fi mult mai detaliat pentru ca m-ar interesa ce tip de interventie este mai buna, interventia clasica si ce presupune ea sau montare stent ( de care stent)? Astept cu interes raspunsul dvoastra. Cu respect, Mariana Voicu


ARES

Sfatul medicului:

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor angiografiei.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro).
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon/e-mailul de mai jos.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor