Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 august 2015

Problema greu de rezolvat


Buna ziua, va rog sa ma ajutati, vara mea este total ruinata!!! Am 17 ani si sunt din Popesti-Leordeni insa ma pot deplasa in Bucuresti nu prea departe. Deci la inceputul lunii iulie a inceput sa mi se umfle piciorul stang in spate (muschii, cred) si nu stiu ce sa fac... Am mers la medicul de familie dar acesta m-a trimis la Marie Curie la cardiologie pentru un doppler venos dar acestia nu ma lasa sa ma programez pentru ca nu fac ei asa ceva, desi puteau sa imi examineze piciorul si sa traga o opinie!!! Am incercat la urgente insa am stat degeaba! Medicul pediatru m-a trimis la chirurghie si la ortopedie si nimic! Am facut si o ecografie locala dar tot nimic, nici nu stiau sa citeasca! Abia la sfarsitul lunii iulie am gasit unde sa fac doppler venos si am obtinut rezultatul insa cand am mers iar la cardiologie la Marie Curie au spus ca "nu cred" in ecografie deloc si m-au trimis la spitalul Monza unde ma costa 200RON doar o simpla consultatie si am refuzat, caci e bataie de joc! Chiar si acum stau cu piciorul asa si nimanui nu ii pasa, e bataie de joc, doctoriii astia isi bat joc de minori! Sfatuiti-ma va rog unde sa merg sa rezolv problema ca nu mai suport!!! Se termina si vacanta de vara si pot sa spun ca a fost cea mai ingrozitoare, chiar as vrea sa ma intorc acum la scoala! Mentionez ca la piciorul acela am avut o entorsa in luna ianuarie pe rotula. AJUTATI-MA, VA ROOOOOOOG!!!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne-ati povestit o serie de amanunte, insa lipsesc urmatoarele date: umflatura este dureroasa? aproximativ pe ce suprafata se intinde? in partea de sus sau de jos a piciorului? care este rezultatul dopplerului, cel in care medicii "nu cred"? ni-l puteti trimite pe mail, la adresa iulia@centrele-ares.ro? ati consultat pana acum un ortoped? Asteptam detaliile. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor