Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 august 2015

Fibrilatie atriala


Buna ziua! Bunica mea in varsta de 76 ani a fost diagnostica in urma cu 3 saptamani cu fibrilatie atriala persistenta.Pe radiografie s-a obervat pleurezie bilaterala in cantitate mica si la ecografie abdominala o lama fina de lichid in apropierea ficatului.A inceput tratament cu Dilatrend, Ursofalk, Nolicin, Spironlactona, Furoosemid, Hepatsuport, Trombostop, Omeprazol, Tandesar, Digoxin, Xanax. Ca antecedente personale patologice : colecistectomie, chisturi ovariene operate, cancer de col uterin operat ( histerectomie), peritonita, aderente la nivelul colonului. Acum nu are pofta de mancare,a slabit foarte multe,nu poate sa faca niciun fel de efort fizic,este foarte slabita,daca incearca sa manance ceva vomita si o doare burta.Va rog frumos daca ne puteti ajuta cu o parere,cum o putem ajuta. Multumesc frumos!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, desi problema cardiologica este semnificativa, este totusi important ca pacient sa fie vazuta si de un medic chirurg generalist. Pentru programari in spitalul nostru, puteti apela 031 9300.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.