Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Nodul Fibromatos Voluminos De 82 mm Tubseros,fundic,endometru relative linear de faza secretorie.

Va rog frumos,daca puteti sa imi spuneti daca este nevoie de interventie chirurgicala sau ma puteti ajuta dumneavoastra prin metoda de Embolizare.Va multumesc anticipat si astept raspunsul!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cel mai probabil, va putem ajuta noi prin intermediul embolizarii. Avem insa, nevoie de mai multe date: varsta dvs., simptomele pe care le traversati, si nu in ultimul rand, de copia ecografiei scanata si trimisa la adresa nicoleta@drnechifor.ro. Daca sunteti din Bucuresti, va asteptam pentru o discutie cu Dr. Rares Nechifor. Pentru informatii si programari, va rugam sa apelati 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.