Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Bigeminism ventricular

Buna ziua!Am o fetita de 15 ani,afost diagnosticata cu bigeminism,este sub tratament cu sotalol 80g 2/zi ,si tot nu se simte ok ,oboseste foarte repede o ia tremuratul si se albeste la fata .Va rog spuneti-mi daca este ok sau sa merg si la alt cardiolog.Mersi frumos.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, este ok. Tratamentul medicamentos nu ajuta semnificativ in unele dintre aceste cazuri; de aceea, este esential investigati temeinic afectiunea fiicei dvs., initial prin montarea unui holter de 24 sau 48 de ore (aparat medical mobil care monitorizeaza activitatea electrica a inimii pe o perioada de 24 sau 48 de ore), apoi prin efectuarea unui studiu de electrofiziologie. Spitalul nostru detine aparatura de ultima generatie si colaboreaza cu medici specialisti electrofiziologi din Israel, Grecia, Germania. Pentru mai multe informatii si programari, va rugam sa apelati numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.