Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


18 august 2015

Intrebare


Buna ziua! Am montat un stent activ farmacologic BIOMIME 3.0/37mm ce in momentul de fata este stenozat 50%. Au aparut dureri de angina, angina pectoral, asfixieri, insuficienta respiratorie. Intrebarea mea este: Ce pot face in continuare pentru rezolvarea problemei stenozei. Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, rezolvarea stenozarii unui stent este implantarea unui alt stent metalic activ in interiorul stentului obstructionat. Manevra se realizeaza cu spitalizare de 24 de ore, intocmai in maniera in care s-a implantat si stentul initial. Rezultatele post-procedurale sunt foarte bune, avand in vedere calitatea stenturilor pe care le utilizeaza echipa noastra interventionala, si mai ales daca respectati administrarea medicatiei anti-agregante (Plavix, Aspirina). Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.