Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


neurologie

Bilateral hernie discala intrasponginoasa lombar difuz usoara scolioza dorsala dextroconvexa modif spondilozice incipente modif artozoice incipiente sacroiliac bilateral. Acestea au iesit in urma efectuarii unei radiografii la coloana. Analizele de sange au iesit in parametrii la fel si cele de urina. VSH - 5 Doresc ceva informatii suplimentare despre cele mentionate mai sus si eventual ce tratament ati recomanda. Problema este ca noaptea spre dimineata ma doare coloana destul de tare de vreo 2 luni, iar cand ma ridic din pat durerea dispare. Sunt dimineti in care ma doare mai tare iar altele mai putin. Varsta 34 ani


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avem nevoie de o investigatie mai complexa pentru a preciza modalitatea de tratament optima, si anume RMN de coloana lombara. Dupa ce aveti rezultatul, ni-l puteti trimite pe e-mail. Multa sanatate!