Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 august 2015

neurologie


Bilateral hernie discala intrasponginoasa lombar difuz usoara scolioza dorsala dextroconvexa modif spondilozice incipente modif artozoice incipiente sacroiliac bilateral. Acestea au iesit in urma efectuarii unei radiografii la coloana. Analizele de sange au iesit in parametrii la fel si cele de urina. VSH - 5 Doresc ceva informatii suplimentare despre cele mentionate mai sus si eventual ce tratament ati recomanda. Problema este ca noaptea spre dimineata ma doare coloana destul de tare de vreo 2 luni, iar cand ma ridic din pat durerea dispare. Sunt dimineti in care ma doare mai tare iar altele mai putin. Varsta 34 ani


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avem nevoie de o investigatie mai complexa pentru a preciza modalitatea de tratament optima, si anume RMN de coloana lombara. Dupa ce aveti rezultatul, ni-l puteti trimite pe e-mail. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor