Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


29 august 2015

coronare blocate

AM 83 de ani. Mi s-a spus recent de o carioloaga din Iasi ca am coronare blocate. Am nevoie de o coronarograma si de stent? Cum sa procedez sa ajung la dr Marin Postu sau dr Zarma? Am nevoie de trimitere? Voi fi spitalizata sau faceti doar proceduri de zi? Costul? Ca idee. Multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimata doamna. Intr-adevar, un astfel de diagnostic prezumtiv impune efectuarea coronarografiei cat mai curand posibil. Daca va fi nevoie de angioplastie cu stent, aceasta se va efectua in aceeasi zi cu coronarografia pentru a evita orice risc. Pentru a obtine o programare la dr. Zarma sau dr. Postu, va rugam sa apelati numarul de telefon 0731 771 111. Noi v-am contactat telefonic, insa fara succes. Spitalizarea pentru astfel de procedura este de 24 de ore. Nu veti avea nevoie de trimitere, ci de cartea de identitate si de dosarul medical. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.