Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


coronare blocate

AM 83 de ani. Mi s-a spus recent de o carioloaga din Iasi ca am coronare blocate. Am nevoie de o coronarograma si de stent? Cum sa procedez sa ajung la dr Marin Postu sau dr Zarma? Am nevoie de trimitere? Voi fi spitalizata sau faceti doar proceduri de zi? Costul? Ca idee. Multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimata doamna. Intr-adevar, un astfel de diagnostic prezumtiv impune efectuarea coronarografiei cat mai curand posibil. Daca va fi nevoie de angioplastie cu stent, aceasta se va efectua in aceeasi zi cu coronarografia pentru a evita orice risc. Pentru a obtine o programare la dr. Zarma sau dr. Postu, va rugam sa apelati numarul de telefon 0731 771 111. Noi v-am contactat telefonic, insa fara succes. Spitalizarea pentru astfel de procedura este de 24 de ore. Nu veti avea nevoie de trimitere, ci de cartea de identitate si de dosarul medical. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.