Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 septembrie 2015

consult


Buna ziua . Vreau sa va spun ca am niste momente in care transpir foarte tare combinate cu ameteli sau reapiratie greuaie. Cate odata si dureri in piept. As vrea sa stiu daca aste sunt niste semne ca as avea probleme cu inima . Si cat costa un consult la dumneavoastra. Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista si posibilitatea ca simptomele dvs. sa fie de fapt consecinte ale unei boli cardiace. In acest sens, se recomanda efectuarea unui consult cardiologic complet: consult clinic, ecocardiografie, electrocardiograma (380 lei), probabil si test de efort. Este necesara o programare prealabila, care se poate stabili la telefon 031 9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor