Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Tahicardie si calitatea vietii

din luna februarie cand am facut o tahicardie urata , 150 de batai pe min si de care am scapat abia dupa ce am luat distonocalm, am ramas cu o tahicardie care apare din cand in cand fara vreun motiv anume. Am facut analize ale glandei tiroide si au fost in valori normale, am facut consult cardio si diagnosticul a fost sindrom hiperkinetic cu mentiunea deci ca nu am nimic la inima. Totusi din cand in cand fac tahicardie .Nu stiu pana unde s-ar duce pentru ca daca vad ca sare de 85 de batai si simt ca nu mi-e bine iau propanolol si imi trece. Sunt si in perioada de premenopauza . Asadar, ce parare aveti si ce ma sfatuiti?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va sfatuim sa efectuati o monitorizare holter EKG pe 24 de ore, pentru a suprinde grafic tahicardiile. In functie de aceasta, se poate adopta atitudine terapeutica interventionala sau medicamentoasa, daca va fi cazul. Daca doriti sa efectuati aceasta investigatie la ARES, puteti apela 031 9300 pentru programare. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.