Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 septembrie 2015

Tahicardie si calitatea vietii


din luna februarie cand am facut o tahicardie urata , 150 de batai pe min si de care am scapat abia dupa ce am luat distonocalm, am ramas cu o tahicardie care apare din cand in cand fara vreun motiv anume. Am facut analize ale glandei tiroide si au fost in valori normale, am facut consult cardio si diagnosticul a fost sindrom hiperkinetic cu mentiunea deci ca nu am nimic la inima. Totusi din cand in cand fac tahicardie .Nu stiu pana unde s-ar duce pentru ca daca vad ca sare de 85 de batai si simt ca nu mi-e bine iau propanolol si imi trece. Sunt si in perioada de premenopauza . Asadar, ce parare aveti si ce ma sfatuiti?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va sfatuim sa efectuati o monitorizare holter EKG pe 24 de ore, pentru a suprinde grafic tahicardiile. In functie de aceasta, se poate adopta atitudine terapeutica interventionala sau medicamentoasa, daca va fi cazul. Daca doriti sa efectuati aceasta investigatie la ARES, puteti apela 031 9300 pentru programare. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor