Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


fibrom uterin

Am fost diagnosticata recent cu fibrom uterin iar medicul mi-a recomandat scoaterea u terului pentru faptul că are dimensiunea de 10 cm si alta posibilitate de al salva nu este.E o soluție radicală zic eu.Am 44 de ani si nu vreau asa ceva. Daca puteti să ma ajutati cu un sfat. Vă multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, este o solutie radicala, la care se recomanda a se recurge doar dupa ce s-au eliminat celelalte posibilitati. Pentru a sti clar daca embolizarea va fi eficienta / indicata in cazul dvs., va rugam sa ne contactati pentru o ecografie transvaginala de calitate la unul dintre medicii din echipa Fibroid Center. Pentru mai multe informatii, ne puteti suna la 0745 355 437.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.