Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 noiembrie 2015

fibrom uterin


Am fost diagnosticata recent cu fibrom uterin iar medicul mi-a recomandat scoaterea u terului pentru faptul că are dimensiunea de 10 cm si alta posibilitate de al salva nu este.E o soluție radicală zic eu.Am 44 de ani si nu vreau asa ceva. Daca puteti să ma ajutati cu un sfat. Vă multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, este o solutie radicala, la care se recomanda a se recurge doar dupa ce s-au eliminat celelalte posibilitati. Pentru a sti clar daca embolizarea va fi eficienta / indicata in cazul dvs., va rugam sa ne contactati pentru o ecografie transvaginala de calitate la unul dintre medicii din echipa Fibroid Center. Pentru mai multe informatii, ne puteti suna la 0745 355 437.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.