Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 decembrie 2015

Cardio


Buna seara,as dori sa mi spuneti va rog cat ma costa o investigtie completa pt inima si cea mai de efect sa ti spuna daca e vre'o problema la inima sau artere... Raspunsurile le primesti in aceiasi zi? Precizez ca vin din afara si am la dispozitie 4 zile pt a face investigatii la inima si coloana. Multumesc frumos.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru inceput este necesar un consult cardiologic complet, care sa includa ecografie de cord si electrocardiograma - dureaza aproximativ o ora. Rezultatele se primesc in aceeasi zi. Daca investigatiile mentionate mai sus ridica semne de intrebare cu privire la sanatatea arterelor ce alimenteaza inima, se recomanda de obicei test de efort sau coronarografie, aceasta din urma necesitand spitalizare de 24 h. In completarea investigatiilor se adauga si analizele de sange specifice. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor