Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Fibrrom uterin

Buna ziua. Doresc sa stiu daca este posibila embolizarea unui uter polifromatos, cu unul dintre fibroame de aprox. 70 mm, si care ar fi modalitatea de plata a acestei interventii daca sunt asigurata la casa de asigurari OPSNAJ? Multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti documentatia dvs. medicala, inclusiv ecografia /RMN pentru a va raspunde cu exactitate. De principiu, embolizarea se poate aplica cu succes uterului polifibromatos. Costurile procedurii sunt suportate in intregime de catre pacient; pentru informatii detaliate, va rugam sa apelati 0745 355 437.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.