Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 ianuarie 2016

Fibrrom uterin


Buna ziua. Doresc sa stiu daca este posibila embolizarea unui uter polifromatos, cu unul dintre fibroame de aprox. 70 mm, si care ar fi modalitatea de plata a acestei interventii daca sunt asigurata la casa de asigurari OPSNAJ? Multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti documentatia dvs. medicala, inclusiv ecografia /RMN pentru a va raspunde cu exactitate. De principiu, embolizarea se poate aplica cu succes uterului polifibromatos. Costurile procedurii sunt suportate in intregime de catre pacient; pentru informatii detaliate, va rugam sa apelati 0745 355 437.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor