Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 ianuarie 2016

Cardiologie


Buna ziua.Am 14ani si de o saptamana simt niste batai mai rapide ale inimii.Tensiunea e oscilanta cand e 10,6(dupa ce am baut apa cu zahar)sau 12,8 si se aude batand ca si cum as alerga.Tin sa precizez ca folosesc Biorinil(picaturi nazale) de 10 luni.Este grav?Pot muri?Va multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, la varsta dvs., ne indoim serios ca aveti o problema serioasa de sanatate. Cu toate acestea, va recomandam sa efectuati o ecografie de cord (fiecare copil are nevoie o astfel de investigatie, in urma careia sa se verifice structura cordului), si de o electrocardiograma, dar si de un consult ORL. Si nu, nu credem ca veti muri.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor