Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Tensiune arteriala

Buna ziua, as dori sa efectuez o programare pt tatal meu in cadrul centrului de excelenta in cardiologie si am nevoie de indrumare. Dansul are tensiune arteriala oscilanta si o aritmie cardiaca. In prezent prezinta ameteli puternice frecvente si stare de slabiciune, doreste sa efectueze investigatii amanuntite pentru a vedea cauza si nu stiu ce proceduri ar trebui sa efectueze. Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tatal dvs. are nevoie in primul rand, de un consult cardiologic temeinic, in cadrul caruia sa se efectueze ecografie de cord, electrocardiograma, sau chiar montare de aparat Holter (monitorizeaza ritmul cardiac timp de 24 de ore). Vom descoperi in cadrul consultului daca ametelile si slabiciunea au o cauza arteriala (ischemie), sau mai degraba una electrica. Vestea buna este ca exista tratamente minim-invazive, permanente, pentru oricare dintre cele doua categorii de afectiuni, bineinteles, daca va fi cazul. Veti fi contactata telefonic de catre un membru al echipei ARES pentru programare / mai multe informatii. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.