Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


ma intereseaza daca pot administra arcoxia , cateva zile, o tableta pe zi, de 60 mg, pentru o criza

ma intereseaza daca pot administra arcoxia , cateva zile, o tableta pe zi, de 60 mg, pentru o criza de guta, iin conditiile unui diagnostic mai complex:anevrism sacciform de artera splenica post infarct miocardic, pentru care se administreaza tratament cu sintrom, digoxin( ptr fibrilatie), betaloc zok, de 50 mg - 2/zi, furosemid, insuficienta renala cronica, osteoscleroza in zona L1,L2; de asemena, pacienta acuza dureri musculare in gambe si soldul drept; rog, recomandare tratament admis contra gutei, regim dietetic permis ptr bolile mai sus mentionate. Multumesc mult, cu anticipatie, astept raspuns urgent, starea bolnavei nu e deloc buna, guta o chinuie tare, dar si durerile musculare in gambe.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Elena : se poate admindistra Arcoxia insa cu mare grija la INR. La 2 zile dupa ce ati introdus Arcoxia efectuiati INR pentru este posibil sa creasca si sa necesite scaderea dozei de Sintrom pe timpul tratamentului cu Arcoxia (si se poate repeta INR la cca 4-5 zile). . Atentie mare! la INR peste 5 apare risc de sangereare, mai ales la o persoana in varsta cu patologia descrisa.
dr Iancovici 0720276884