Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

ma intereseaza daca pot administra arcoxia , cateva zile, o tableta pe zi, de 60 mg, pentru o criza


ma intereseaza daca pot administra arcoxia , cateva zile, o tableta pe zi, de 60 mg, pentru o criza de guta, iin conditiile unui diagnostic mai complex:anevrism sacciform de artera splenica post infarct miocardic, pentru care se administreaza tratament cu sintrom, digoxin( ptr fibrilatie), betaloc zok, de 50 mg - 2/zi, furosemid, insuficienta renala cronica, osteoscleroza in zona L1,L2; de asemena, pacienta acuza dureri musculare in gambe si soldul drept; rog, recomandare tratament admis contra gutei, regim dietetic permis ptr bolile mai sus mentionate. Multumesc mult, cu anticipatie, astept raspuns urgent, starea bolnavei nu e deloc buna, guta o chinuie tare, dar si durerile musculare in gambe.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Ptr Elena : se poate admindistra Arcoxia insa cu mare grija la INR. La 2 zile dupa ce ati introdus Arcoxia efectuiati INR pentru este posibil sa creasca si sa necesite scaderea dozei de Sintrom pe timpul tratamentului cu Arcoxia (si se poate repeta INR la cca 4-5 zile). . Atentie mare! la INR peste 5 apare risc de sangereare, mai ales la o persoana in varsta cu patologia descrisa.
dr Iancovici 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor