Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 februarie 2016

persistenta canal arterial


Fetita mea in varsta de 3 ani a fost diagnosticata cu PCA 0.4 mm, cu shunt stg-dr, semnificativ hemodinamic. Se recomanda inchiderea prin interventie minim invaziva. As dori daca se poate costuri aproximative si daca pentru aceasta interventie putem sa ne adresam oricând centrului Ares sau se fac ocazional in functie de medicii colaboratori? Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este indicat sa va adresati centrului ARES pentru a confirma dimensiunile canalului. In functie de aceasta, vom stabili eligibilitatea pentru procedura si veti fi informata legat de toate implicatiile procedurii si de tipul dispozitivului necesar. Prima data posibila pentru programare a interventiei este 3 martie 2016 - atunci se reuneste echipa interventionala formata din dr. Dan Deleanu, Prof. Vasileios Thanopoulos, dr. Silvia Iancovici. Pentru detalii, ne puteti contacta la 0731 771 111. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.