Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 februarie 2016

persistenta canal arterial


Fetita mea in varsta de 3 ani a fost diagnosticata cu PCA 0.4 mm, cu shunt stg-dr, semnificativ hemodinamic. Se recomanda inchiderea prin interventie minim invaziva. As dori daca se poate costuri aproximative si daca pentru aceasta interventie putem sa ne adresam oricând centrului Ares sau se fac ocazional in functie de medicii colaboratori? Va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este indicat sa va adresati centrului ARES pentru a confirma dimensiunile canalului. In functie de aceasta, vom stabili eligibilitatea pentru procedura si veti fi informata legat de toate implicatiile procedurii si de tipul dispozitivului necesar. Prima data posibila pentru programare a interventiei este 3 martie 2016 - atunci se reuneste echipa interventionala formata din dr. Dan Deleanu, Prof. Vasileios Thanopoulos, dr. Silvia Iancovici. Pentru detalii, ne puteti contacta la 0731 771 111. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor