Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


persistenta canal arterial

Fetita mea in varsta de 3 ani a fost diagnosticata cu PCA 0.4 mm, cu shunt stg-dr, semnificativ hemodinamic. Se recomanda inchiderea prin interventie minim invaziva. As dori daca se poate costuri aproximative si daca pentru aceasta interventie putem sa ne adresam oricând centrului Ares sau se fac ocazional in functie de medicii colaboratori? Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este indicat sa va adresati centrului ARES pentru a confirma dimensiunile canalului. In functie de aceasta, vom stabili eligibilitatea pentru procedura si veti fi informata legat de toate implicatiile procedurii si de tipul dispozitivului necesar. Prima data posibila pentru programare a interventiei este 3 martie 2016 - atunci se reuneste echipa interventionala formata din dr. Dan Deleanu, Prof. Vasileios Thanopoulos, dr. Silvia Iancovici. Pentru detalii, ne puteti contacta la 0731 771 111. Multa sanatate!