Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 februarie 2016

Hernie de disc


Buna ziua,ma numesc Surdeanu Catalin si as dori sa intru in legatura cu domnul doctor Rares Nechifor, deoarece soacra mea a efectut un RM la coloana vertebrala in urma cu cateva saptamani datorita unor dureri severe la nivelul menbrelor inferioare in principal cat si la nivelul membrelor superioare. Acel RM a fost interpretat la perioada respectiva incorect deoarece astazi pacienta a fost la Spitalul de recuperari din botosani si i-a fost efectuat un alt RM la care interpretare au contribuit toti medicii de pe sectie si au ajuns la oncluzia ca este hernie de disc , insa domnul doctor Gavriliuc Emanuel Robert ne-a recemondat sa luam legatura cu domnul doctor Rares Nechifor pentru o interpretare mai amanuntita a RM-ului si sfaturi in privinta unei viitoare interventii chirurgicale.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar sa vedem imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor