Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


17 februarie 2016

Control baterie stimulator cardiac.

Va rog sa-mi spuneti daca la clinica din Bucuresti se poate face un control al starii bateriei unui stimulator cardiac PHILOS S BIOTRONIK UNIPOLAR,montat in anul 2007 ? Solicit aceasta pentru tatal meu (93 ani) deoarece este greu deplasabil si nu mai poate merge la Sp. Militar la control, mai ales ca medicul care l-a montat nu mai lucreaza acolo. Din aceste motive as dori sa fac o programare in vederea controlului. Cu multumiri anticipate ptr. raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in cadrul centrului putem verifica doar stimulatoare Medtronic. Ne pare rau ca nu va putem ajuta mai mult. Multa sanatate va dorim!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.