Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 februarie 2016

Control baterie stimulator cardiac.


Va rog sa-mi spuneti daca la clinica din Bucuresti se poate face un control al starii bateriei unui stimulator cardiac PHILOS S BIOTRONIK UNIPOLAR,montat in anul 2007 ? Solicit aceasta pentru tatal meu (93 ani) deoarece este greu deplasabil si nu mai poate merge la Sp. Militar la control, mai ales ca medicul care l-a montat nu mai lucreaza acolo. Din aceste motive as dori sa fac o programare in vederea controlului. Cu multumiri anticipate ptr. raspuns.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in cadrul centrului putem verifica doar stimulatoare Medtronic. Ne pare rau ca nu va putem ajuta mai mult. Multa sanatate va dorim!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor