Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 februarie 2016

histerectomie subtotala


Buna ziua , am in fata scrisoarea de la consultatie (ginecologie) si care spune col curat cu polip endocervical , noduli intramurali 2cm cu impresiune endocavitara si nodul laterostg 43/34. Se recomanda sterilet Mirena sau histerectomie subtotala. Ma ingrozeste gandul ambelor variante si doresc sa stiu daca sunt singurele. Am 42 de ani. Multumesc frumos


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, acestea nu sunt singurele variante. Embolizarea uterina este o metoda minim-invaziva, permanenta, de tratament al fibroamelor uterine, ce se foloseste de peste 15 ani in Romania. Va recomandam o discutie cu Dr. Rares Nechifor (medic primar radiologie interventionala), care va va confirma indicatia pentru embolizare. Ne puteti trimite si documentele medicale, in cazul in care locuiti departe de Bucuresti (ecografie, istoric medical, analize) pentru o opinie preliminara. Adresa de email este nicoleta@drnechifor.ro, numarul de contact: 0745 355 437. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor