Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


histerectomie subtotala

Buna ziua , am in fata scrisoarea de la consultatie (ginecologie) si care spune col curat cu polip endocervical , noduli intramurali 2cm cu impresiune endocavitara si nodul laterostg 43/34. Se recomanda sterilet Mirena sau histerectomie subtotala. Ma ingrozeste gandul ambelor variante si doresc sa stiu daca sunt singurele. Am 42 de ani. Multumesc frumos


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, acestea nu sunt singurele variante. Embolizarea uterina este o metoda minim-invaziva, permanenta, de tratament al fibroamelor uterine, ce se foloseste de peste 15 ani in Romania. Va recomandam o discutie cu Dr. Rares Nechifor (medic primar radiologie interventionala), care va va confirma indicatia pentru embolizare. Ne puteti trimite si documentele medicale, in cazul in care locuiti departe de Bucuresti (ecografie, istoric medical, analize) pentru o opinie preliminara. Adresa de email este nicoleta@drnechifor.ro, numarul de contact: 0745 355 437. Multa sanatate!