Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Buna

Buna. Sotul meu (28 ani) a fost diagnosticat cu CARDIOPATIE CONGENITALA.DSA TIP OS CU SHUNT STANGA >DREAPTA SEMNIFICATIV HEMODINAMIC (53% DIN DCP). INSUFICIENTA MITRALA MINORA (GRAD 0/1) INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA GRAD.1 INSUFICIENTA PULMONARA GRAD 2. HTP USOARA. IVS NYHA II. BRD INCOMPLET INTERMITENT. Shunt S>>>>D la nivel atrial de aprox 5l/min ce mareste debitul pulmonar de 2,06 ori 53 % DCP . Intrebarea mea este: avind acest diagnostic in spital este posibila interventia chirurgicala prin cateter s-au numai pe cord deschis?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar ca sotul dvs. sa se prezinte in centrul nostru pentru o noua ecografie cardiaca, cu scopul de a evalua dimensiunile defectului septal atrial. In cele mai multe cazuri, DSA OS se poate trata prin interventie minim-invaziva, fara a fi nevoie de interventie chirurgicala pe cord deschis. O discutie telefonica v-ar putea fi de un real folos. Ne puteti suna la numarul 0731 771 111. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.