Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 februarie 2016

Buna


Buna. Sotul meu (28 ani) a fost diagnosticat cu CARDIOPATIE CONGENITALA.DSA TIP OS CU SHUNT STANGA >DREAPTA SEMNIFICATIV HEMODINAMIC (53% DIN DCP). INSUFICIENTA MITRALA MINORA (GRAD 0/1) INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA GRAD.1 INSUFICIENTA PULMONARA GRAD 2. HTP USOARA. IVS NYHA II. BRD INCOMPLET INTERMITENT. Shunt S>>>>D la nivel atrial de aprox 5l/min ce mareste debitul pulmonar de 2,06 ori 53 % DCP . Intrebarea mea este: avind acest diagnostic in spital este posibila interventia chirurgicala prin cateter s-au numai pe cord deschis?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar ca sotul dvs. sa se prezinte in centrul nostru pentru o noua ecografie cardiaca, cu scopul de a evalua dimensiunile defectului septal atrial. In cele mai multe cazuri, DSA OS se poate trata prin interventie minim-invaziva, fara a fi nevoie de interventie chirurgicala pe cord deschis. O discutie telefonica v-ar putea fi de un real folos. Ne puteti suna la numarul 0731 771 111. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor