Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 februarie 2016

Buna

Buna. Sotul meu (28 ani) a fost diagnosticat cu CARDIOPATIE CONGENITALA.DSA TIP OS CU SHUNT STANGA >DREAPTA SEMNIFICATIV HEMODINAMIC (53% DIN DCP). INSUFICIENTA MITRALA MINORA (GRAD 0/1) INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA GRAD.1 INSUFICIENTA PULMONARA GRAD 2. HTP USOARA. IVS NYHA II. BRD INCOMPLET INTERMITENT. Shunt S>>>>D la nivel atrial de aprox 5l/min ce mareste debitul pulmonar de 2,06 ori 53 % DCP . Intrebarea mea este: avind acest diagnostic in spital este posibila interventia chirurgicala prin cateter s-au numai pe cord deschis?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar ca sotul dvs. sa se prezinte in centrul nostru pentru o noua ecografie cardiaca, cu scopul de a evalua dimensiunile defectului septal atrial. In cele mai multe cazuri, DSA OS se poate trata prin interventie minim-invaziva, fara a fi nevoie de interventie chirurgicala pe cord deschis. O discutie telefonica v-ar putea fi de un real folos. Ne puteti suna la numarul 0731 771 111. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.