Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 aprilie 2016

Fibrom uterin


Buna ziua, Am varsata de 65 ani (Ramnicu Valcea) si in urma unei mici hemoragii, m-am internat in luna august 2015; diagnosticul gasit, fibroma uterin si efectuarea un chiuretaj biopsic. In data de 12.08 2015 s-a efectuat chiuretajul sub anestezie I.V(eu fiind in HTA). La eliberarea buletinului histopatologic dupa descrierile actiunii, la un paragraf era scris...“cantitatea si calitatea produsului nu permit diagnosticul histopatologic de certitudine”. Au urmat doua ecografii transvaginale in care a fost masurat fibromul (2,6/2,1) si un examen “Babes Papa Nicolau” (negativ) ceva tratamente si eliminarea din alimentatie a carnii datorata aportului mare de estrogen. Nu am mai avut probleme, starea sanatatii este buna, dar aseara am avut o mica sangerare si evident m-am speriat. Va rog sa ma sfatuiti ce am de facut. Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Mentionez ca sunt in menopauza de la 45 de ani.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor