Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 aprilie 2016

infarct miocardic stentat


Buna ziua, sotul meu are 61 de ani, a suferit un infarct miocardic in 2011 si i s-a implantat un stent. Va rog un sfat : vrem sa facem o calatorie de 3 ore cu avionul, ar trebui sa avem preventiv un medicament in geanta? Sau inainte de a urca in avion, ar trebui sa ia un medicament preventiv? Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu, nu trebuie sa fie pregatit cu vreun medicament, in afara medicatiei obisnuite. De asemenea, recomandam ca pe parcursul calatoriei cu avionul sa se plimbe pe culoarul avionului . Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor