Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 iunie 2016

embolizare


buna ziua.as vrea s stiu cat de sigura este embolizarea fibroamelor uterine.nu o sa mai am dureri dupa aceasta interventie?yo am dureri fff mari inainte de ciclu si nu-mi trece cu niciun calmant...ma chinui 1 sapt si ceva cu aceste dureri...as vrea sa stiu sigur dak as face aceasta interventie m-ar vindeca in totalitate si as avea o viata normala..multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

am primit intrebarea dumneavoastra de pe site, ce nu intelegem noi este ca, la prima intrebare de pe site ati scris ca​ :examen clinic corp uterin marit 13/9,8 endometru 2,1 ovar drep 4/.2 ce prezinta o formatiune hiperecogena de 2,9 , adica sa intelegem ca nu exista un fibrom utetrin si ca pe ovar aveti acea formatiune?!. Cert este ca, embolizarea se aplica pentru fibroamele uterine si adenomiozele uterine. Daca aveti fibrom uterin, va rog sa ne trimiteti ecografia scanata pe acesta adresa de mail, daca nu, atunci, trebuie sa cereti sfatul unui medic ginecolog.

Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor