Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


embolizare

buna ziua.as vrea s stiu cat de sigura este embolizarea fibroamelor uterine.nu o sa mai am dureri dupa aceasta interventie?yo am dureri fff mari inainte de ciclu si nu-mi trece cu niciun calmant...ma chinui 1 sapt si ceva cu aceste dureri...as vrea sa stiu sigur dak as face aceasta interventie m-ar vindeca in totalitate si as avea o viata normala..multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

am primit intrebarea dumneavoastra de pe site, ce nu intelegem noi este ca, la prima intrebare de pe site ati scris ca​ :examen clinic corp uterin marit 13/9,8 endometru 2,1 ovar drep 4/.2 ce prezinta o formatiune hiperecogena de 2,9 , adica sa intelegem ca nu exista un fibrom utetrin si ca pe ovar aveti acea formatiune?!. Cert este ca, embolizarea se aplica pentru fibroamele uterine si adenomiozele uterine. Daca aveti fibrom uterin, va rog sa ne trimiteti ecografia scanata pe acesta adresa de mail, daca nu, atunci, trebuie sa cereti sfatul unui medic ginecolog.

Multa sanatate!