Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 iunie 2016

embolizare


buna ziua.as vrea s stiu cat de sigura este embolizarea fibroamelor uterine.nu o sa mai am dureri dupa aceasta interventie?yo am dureri fff mari inainte de ciclu si nu-mi trece cu niciun calmant...ma chinui 1 sapt si ceva cu aceste dureri...as vrea sa stiu sigur dak as face aceasta interventie m-ar vindeca in totalitate si as avea o viata normala..multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

am primit intrebarea dumneavoastra de pe site, ce nu intelegem noi este ca, la prima intrebare de pe site ati scris ca​ :examen clinic corp uterin marit 13/9,8 endometru 2,1 ovar drep 4/.2 ce prezinta o formatiune hiperecogena de 2,9 , adica sa intelegem ca nu exista un fibrom utetrin si ca pe ovar aveti acea formatiune?!. Cert este ca, embolizarea se aplica pentru fibroamele uterine si adenomiozele uterine. Daca aveti fibrom uterin, va rog sa ne trimiteti ecografia scanata pe acesta adresa de mail, daca nu, atunci, trebuie sa cereti sfatul unui medic ginecolog.

Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.