Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 iunie 2016

pt. dl. dr. Rares Nechifor este posibila embolizarea?


Buna ziua Am 38 ani, o anexectomie ovar dr. in 2011, acum am 3 fibroame uter, de 4,5; 4,8; 6/4,7 cm. Ovar stg. cu formatiune tumorala chistica de 4,6/2,2 cm, continut ecogen, aspect endometriozic. Doctorii la care am fost imi recomanda histerectomia (de vreo 2 ani) ca nu exista alta solutie, spunand ca nu ma poate ajuta nici embolizarea fibroamelor ca oricum ramane ovarul stg. care este si el ''terminat''. As dori si parerea dvs. daca pot face embolizare. Nu am intanlit dr. care sa-mi recomande acest procedeu, probabil nu il practica si acesta este motivul. Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti documentele medicale la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Domnul doctor Rares Nechifor le va analiza si ne va putea spune care este tratamentul optim in cazul dvs. Asteptam investigatiile dvs. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor