Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 iunie 2016

pt. dl. dr. Rares Nechifor este posibila embolizarea?


Buna ziua Am 38 ani, o anexectomie ovar dr. in 2011, acum am 3 fibroame uter, de 4,5; 4,8; 6/4,7 cm. Ovar stg. cu formatiune tumorala chistica de 4,6/2,2 cm, continut ecogen, aspect endometriozic. Doctorii la care am fost imi recomanda histerectomia (de vreo 2 ani) ca nu exista alta solutie, spunand ca nu ma poate ajuta nici embolizarea fibroamelor ca oricum ramane ovarul stg. care este si el ''terminat''. As dori si parerea dvs. daca pot face embolizare. Nu am intanlit dr. care sa-mi recomande acest procedeu, probabil nu il practica si acesta este motivul. Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti documentele medicale la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Domnul doctor Rares Nechifor le va analiza si ne va putea spune care este tratamentul optim in cazul dvs. Asteptam investigatiile dvs. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.