Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 iunie 2016

embolizare fibrom uterin

Buna seara! Am 47 ani si am un nodul fibromatos corporeo-istmic anterior stang, in crestere dupa tratament cu Esmya (primul tratament a fost in noiembrie 2012 - ianuarie 2013 si al II-lea tratament octombrie - decembrie 2015), cu menoragii si pelviagii si are diametrul de 6,9 x 6,9 cm. In acest caz se poate face embolizare? Astept cu nerabdare un raspuns. Multumesc,


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile (ecografia transvaginala + raportul medical) la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Este important ca domnul doctor Rares Nechifor sa studieze imaginile cat si raportul medical pentru a putea da indicatie de embolizare. Asteptam investigatiile dvs. Multa sanatate!



Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.