Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 iunie 2016

embolizare fibrom uterin


Buna seara! Am 47 ani si am un nodul fibromatos corporeo-istmic anterior stang, in crestere dupa tratament cu Esmya (primul tratament a fost in noiembrie 2012 - ianuarie 2013 si al II-lea tratament octombrie - decembrie 2015), cu menoragii si pelviagii si are diametrul de 6,9 x 6,9 cm. In acest caz se poate face embolizare? Astept cu nerabdare un raspuns. Multumesc,


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile (ecografia transvaginala + raportul medical) la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Este important ca domnul doctor Rares Nechifor sa studieze imaginile cat si raportul medical pentru a putea da indicatie de embolizare. Asteptam investigatiile dvs. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor