Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


fibrom subseros

Domnule doctor Nechifor am un fibrom subseros de 8 cm si un polip in uter l am descoperit un 2014 de atunci ma to gandesc sa il operez pt ca am citit ca ar fi prea mare pt o embolozare , ati putea va rog sa mi spunet daca este adevaratsi daca nu este la cat timp pot sa raman insarcinata acesta fiind si motivul pt care vreau sa scap de el. Daca ati putea sa ma operat spunetim va rog daca as ramane insarcinat am citit ca caopilul se poate sa nu se dezvolte sau sa il pierd din cauza ca uterul este nealimentat cu sange in unele parti.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru fibrom uterin in primul rand trebuie sa efectuati un RMN pentru a vedea cu exactitate despre ce este vorba, unde este pozitionat fibromul cat si dimensiunea exacta a acestuia. In principiu, prin procedura de embolizare, sansele de a ramane insarcinata cresc. In momentul in care aveti efectuat RMN-ul, ne puteti trimite rezultatul acestuia la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!