Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 iulie 2016

fibrom subseros


Domnule doctor Nechifor am un fibrom subseros de 8 cm si un polip in uter l am descoperit un 2014 de atunci ma to gandesc sa il operez pt ca am citit ca ar fi prea mare pt o embolozare , ati putea va rog sa mi spunet daca este adevaratsi daca nu este la cat timp pot sa raman insarcinata acesta fiind si motivul pt care vreau sa scap de el. Daca ati putea sa ma operat spunetim va rog daca as ramane insarcinat am citit ca caopilul se poate sa nu se dezvolte sau sa il pierd din cauza ca uterul este nealimentat cu sange in unele parti.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru fibrom uterin in primul rand trebuie sa efectuati un RMN pentru a vedea cu exactitate despre ce este vorba, unde este pozitionat fibromul cat si dimensiunea exacta a acestuia. In principiu, prin procedura de embolizare, sansele de a ramane insarcinata cresc. In momentul in care aveti efectuat RMN-ul, ne puteti trimite rezultatul acestuia la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor