Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 iulie 2016

fibrom subseros

Domnule doctor Nechifor am un fibrom subseros de 8 cm si un polip in uter l am descoperit un 2014 de atunci ma to gandesc sa il operez pt ca am citit ca ar fi prea mare pt o embolozare , ati putea va rog sa mi spunet daca este adevaratsi daca nu este la cat timp pot sa raman insarcinata acesta fiind si motivul pt care vreau sa scap de el. Daca ati putea sa ma operat spunetim va rog daca as ramane insarcinat am citit ca caopilul se poate sa nu se dezvolte sau sa il pierd din cauza ca uterul este nealimentat cu sange in unele parti.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru fibrom uterin in primul rand trebuie sa efectuati un RMN pentru a vedea cu exactitate despre ce este vorba, unde este pozitionat fibromul cat si dimensiunea exacta a acestuia. In principiu, prin procedura de embolizare, sansele de a ramane insarcinata cresc. In momentul in care aveti efectuat RMN-ul, ne puteti trimite rezultatul acestuia la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.