Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 iulie 2016

ADENOCARCINOM ACINAR PROSTATA


Buna ziua ! In urma unor analize la sange , privind prostata amun PSA 14,8 si la diagnosticul microscopic descriptiv : Fragmente de tesut prostatic recoltate prin punctie transrectala ecoghidata din : Baza lob stang - acini de talie variata , unii chistici sau cu micrifocali de usoara hiperplazie de celule bazale ; edem interstitial . Mijloc stang - acini izolati sau grupati ,focal aglomerati /inghesuiti posibil adenosis Apex stang -idem mijloc stanga Baza lob drept -cu aspecte de tip adenocarcinom acinar ,scor Gleason 3+3= 6 Mijloc drep -acini grupati unii usor dilatati sau discret distorsionati Apex drept- acini izolati sau grupati unii usor dilatati. VA ROG SA MI DATI UN DIAGNOSTIC SI UN TRATAMENT SAU O SOLUTIE DE TRATARE A BOLII PRIN EMBOLIZARE? MULTUMESC.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimate domn. Din pacate, embolizarea nu este o solutie de tratament a adenocarcinomului prostatic. Este necesar sa fiti luat in evidenta unui medic urolog, care sa va sfatuiasca in privinta planului terapeutic, ce in general, este chirurgical clasic. Multa sanatate.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.