Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


ADENOCARCINOM ACINAR PROSTATA

Buna ziua ! In urma unor analize la sange , privind prostata amun PSA 14,8 si la diagnosticul microscopic descriptiv : Fragmente de tesut prostatic recoltate prin punctie transrectala ecoghidata din : Baza lob stang - acini de talie variata , unii chistici sau cu micrifocali de usoara hiperplazie de celule bazale ; edem interstitial . Mijloc stang - acini izolati sau grupati ,focal aglomerati /inghesuiti posibil adenosis Apex stang -idem mijloc stanga Baza lob drept -cu aspecte de tip adenocarcinom acinar ,scor Gleason 3+3= 6 Mijloc drep -acini grupati unii usor dilatati sau discret distorsionati Apex drept- acini izolati sau grupati unii usor dilatati. VA ROG SA MI DATI UN DIAGNOSTIC SI UN TRATAMENT SAU O SOLUTIE DE TRATARE A BOLII PRIN EMBOLIZARE? MULTUMESC.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimate domn. Din pacate, embolizarea nu este o solutie de tratament a adenocarcinomului prostatic. Este necesar sa fiti luat in evidenta unui medic urolog, care sa va sfatuiasca in privinta planului terapeutic, ce in general, este chirurgical clasic. Multa sanatate.