Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 iulie 2016

ADENOCARCINOM ACINAR PROSTATA


Buna ziua ! In urma unor analize la sange , privind prostata amun PSA 14,8 si la diagnosticul microscopic descriptiv : Fragmente de tesut prostatic recoltate prin punctie transrectala ecoghidata din : Baza lob stang - acini de talie variata , unii chistici sau cu micrifocali de usoara hiperplazie de celule bazale ; edem interstitial . Mijloc stang - acini izolati sau grupati ,focal aglomerati /inghesuiti posibil adenosis Apex stang -idem mijloc stanga Baza lob drept -cu aspecte de tip adenocarcinom acinar ,scor Gleason 3+3= 6 Mijloc drep -acini grupati unii usor dilatati sau discret distorsionati Apex drept- acini izolati sau grupati unii usor dilatati. VA ROG SA MI DATI UN DIAGNOSTIC SI UN TRATAMENT SAU O SOLUTIE DE TRATARE A BOLII PRIN EMBOLIZARE? MULTUMESC.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimate domn. Din pacate, embolizarea nu este o solutie de tratament a adenocarcinomului prostatic. Este necesar sa fiti luat in evidenta unui medic urolog, care sa va sfatuiasca in privinta planului terapeutic, ce in general, este chirurgical clasic. Multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor