Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 august 2016

tasare vertebre


Buna ziua! Am rezultatul unei investigatii RM Col. Lombara: Protocol de examinare:secventeT2sagital, axial, coronal, T1 sagital, STIR coronal pt. articulatiile sacro-iliace Rezultat- corpi vertebrali lombari cu dimensiuni normale si semnal omogen la nivelul spongioasei -discurile intervertebrale lombare L3-L4, L4-L5,si L5-S1 au inaltimea normala, dar prezinta semnal T2 diminuat(deshidratare); discurile intervertebrale L3-L4 si L4-L5 prezinta mici leziuni radiare in hipersemnal T2(fisuri) -debord discal circumferential la nivel L3-L4, ce determina discreta compresie durala -debord discal circumferential la nivel L4-L5, ca determina compresie durala -protruzie discala mediana la nivel L5-S1, ce determina compresie durala si conflict radicular perforaminal bilateral -fara modificari ale articulatiilor sacro-iliace pe secventa STIR coronal -acumulare lichidiana in fundul de sac Douglas cu o grosime de 17 mm -formatiune chistica ovariana stg cu diametrul maxim de 35 mm Concluzii: Deborduridiscale circumferentiale la nivelul discurilor intervertebrale L3-L4 siL4-L5 Protruzie discala mediana la nivel L5-S1 Mentionez ca este pt sotia mea si as dori sa stiu daca se pote remedia prin NUCLEOPLASTIE? Am si doua CD-uri cu cu rezultate RM din 2014 si 2016. Va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Am uitat sa mentionez varsta, are 36 de ani.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor