Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 septembrie 2016

cardiologie pediatrica


Buna ziua ,fetita mea are 2 anisori si acum 3 zile in timp ce ne jucam s-a invinetit toata la gurita si mi-a spus ca ea face nani .manutele si piciorusele erau reci si ea asa molesita .totul a durat pentru mine o vesnicie ,dar dupa ce am frecat-o pe manute si picioruse a revenit la normal .nu stiu unde sa merg mai departe ,la cardiologie pediatrica ,sa ii fac o ecografie ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, fetita are nevoie de o ecografie de cord, un consult cardiologic si ECG pentru a verifica daca simptomele pe care le prezinta pot fi semne ale prezentei unei boli cardiace. Pentru programari, va rugam sa apelati numarul de telefon 031 9300. Medicul la care poate avea loc programarea este dr. Silvia Iancovici.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor