Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 septembrie 2016

cardiologie pediatrica


Buna ziua ,fetita mea are 2 anisori si acum 3 zile in timp ce ne jucam s-a invinetit toata la gurita si mi-a spus ca ea face nani .manutele si piciorusele erau reci si ea asa molesita .totul a durat pentru mine o vesnicie ,dar dupa ce am frecat-o pe manute si picioruse a revenit la normal .nu stiu unde sa merg mai departe ,la cardiologie pediatrica ,sa ii fac o ecografie ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, fetita are nevoie de o ecografie de cord, un consult cardiologic si ECG pentru a verifica daca simptomele pe care le prezinta pot fi semne ale prezentei unei boli cardiace. Pentru programari, va rugam sa apelati numarul de telefon 031 9300. Medicul la care poate avea loc programarea este dr. Silvia Iancovici.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.