Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 septembrie 2016

Am si eu o intrebare


Fata mea are probleme cu inima are fistula coronară pulmonară va rog frumos sa imi spuneti si mie daca este grav sau nu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru mai multe informatii despre acest diagnostic, puteti accesa pagina noastra dedicata informarii pacientilor : http://medicina-interventionala.ro/procedura/fistula-arterio-venoasa-pulmonara/. Va rugam sa ne trimiteti investigatiile pe care le aveti efectuate pentru a va putea raspunde la intrebarea adresata. In urma studierii investigatiilor trimise, medicii specialisti ai Centrelor Ares va pot recomanda ce masuri sa luati in vederea tratarii afectiunii respective. Adresa la care puteti trimite investigatiile este : cristina@centrele-ares.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor