Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


malformatie arterio-venoasa cerebrala

am 56 ani si am fost diagnosticata cu malformatie arterio-venoasa, craniana, partea stinga. am avut o interventie gamma-knife, in 2006. durerile de cap s-au accentuat de ceva timp, cind am cite o criza iau si 8-10 antinevralgice. pun comprese cu gheata si asa supravietuiesc. credeti ca se mai poate face ceva?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile pe care le-ati efectuat spre a fi studiate de catre unul dintre medicii specialisti ai Centrelor de Excelenta Ares. Indata ce vom avea un raspuns vis-a-vis de problema dumneavoastra, vom reveni telefonic. Adresa la care puteti trimite investigatiile este : nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.