Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 septembrie 2016

malformatie arterio-venoasa cerebrala


am 56 ani si am fost diagnosticata cu malformatie arterio-venoasa, craniana, partea stinga. am avut o interventie gamma-knife, in 2006. durerile de cap s-au accentuat de ceva timp, cind am cite o criza iau si 8-10 antinevralgice. pun comprese cu gheata si asa supravietuiesc. credeti ca se mai poate face ceva?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile pe care le-ati efectuat spre a fi studiate de catre unul dintre medicii specialisti ai Centrelor de Excelenta Ares. Indata ce vom avea un raspuns vis-a-vis de problema dumneavoastra, vom reveni telefonic. Adresa la care puteti trimite investigatiile este : nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.