Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 septembrie 2016

Hernie cervicala


In urma unui rmn sotul meu a fost diagnostica cu hernie cervicala c5-c6 Aceasta se poate trata prin nucleoplasti si daca da un pret pur informativ ar fii minunat de stiut


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar ca domnul doctor Rares Nechifor sa vizualizeze acele imagini RMN pentru a decide indicatia de Nucleoplastie sau, in caz contrar, pentru a va recomanda un alt plan terapeutic. Asadar, va rugam sa ne trimiteti fisierul cu imaginile RMN pentru a stabili planul de tratament. V-am trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail, instructiunile de trimitere ale imaginilor RMN. Va rugam sa urmati acele instructiuni si sa ne trimiteti documente medicale pentru a va putea oferi un raspuns la intrebarea dvs. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor