Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


probleme prostata

Buna ziua, am 55 ani si de cca 8 ani am probleme cu urinari dese si in cantitati mici pe timp de noapte. Senzatiile de urinare exista si pe timp de zi, insa ma pot abtine si urinez mai rar. am fost la mai multi medici de specialitate si am obtinut diagnostic diferite, respectiv mic adenoma de prostate, vezica hiperactiva, cistita, probleme psihice,etc. Mentionez ca am si o hernie de disc la L5. Am urmat diferite tratamente fara rezultat sau cu rezultat negativ. Exista posibilitatea obtinerii unui diagnostic clar la clinica dumneavoastra? Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile pentru adenomul de prostata la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Cat despre hernia de disc, este necesar ca domnul doctor Rares Nechifor sa vizualizeze imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic. V-am trimis deja un e-mail cu instructiuni de trimitere imagini RMN, va rugam sa le urmati si sa ne trimiteti fisierul cu imaginile. Vom reveni in cel mai scurt timp cu raspunsul domnului doctor. Multa sanatate!