Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 noiembrie 2016

Intrebare

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru a cere parerea unui specialist in vertebroplastie. Mentionez ca este vorba despre mama mea care nu se poate deplasa. Are toate investigatiile facute CT si Pet CT. Doresc sa stiu daca in cazul ei se poate face aceasta interventie. Va multumesc. Cu stima, Simona Preda


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN/CT pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul. Accesati linkul de mai jos si urmati instructiunile pentru trimiterea imaginilor catre​ dl. doctor Nechifor. In caseta adresei de mail va rog sa notati adresa de mail: cristina@centrele-ares.ro. In cel mai scurt timp posibil veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat. Multa sanatate!

http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQCall Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.