Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 noiembrie 2016

Fibrom uterin 65/40mm


Buna ziua.In urma cu doua zile,la consultul ginecologic care a inclus si ecografie transvaginala,am fost diagnosticata astfel:La nivelul fundului de sac vaginal se constata o formatiune heteroecogena de 65/40mm,bine delimitata ce pare sa aiba origine la nivelul fetei posterioare uterine, semnal Doppler redus,suspect fibrom uterin.Am 47 de ani,in urma cu 14 ani am suferit o interventie chirurgicala clasica prin care au fost extirpate 3 fibroame din peretele drept al uterului.Dupa aceasta interventie am avut o sarcina normala si am nascut prin cezariana.Acum recomandarea medicului este interventia chirurgicala pentru extirparea acestui fibrom.Va rog sa-mi spuneti daca se mai justifica aceasta operatie la varsta mea,avand in vedere ca nu am nici o simptomatologie,adica ciclul este normal si redus ca si cantitate,nu am dureri si nici vreun disconfort.Sincer nu mai vreau sa trec printr-o interventie chirurgicala,daca nu este vital,eventual as fi interesata de o altfel de procedura minim invaziva.Multumesc mult.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Acum mai vin cu precizarea ca rezultatul analizei:Scor Roma,a iesit cu risc redus de cancer ovarian,avand o valoare de 4,82%.Sper ca e de bine!?Multumesc.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor