Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 noiembrie 2016

Intrebare!!!


Buna seara!Baietelul meu ,in varsta de 5ani,a simtit o durere in partea stanga- cateva minute l-am vazut si ducand mana in zona inimii.Este un copil energic si sanatos!Medicul pediatru nu confirma o problema medicala!In august a acuzat intepaturi de scurta durata!poate sa existe o problema reala la inima?Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, medicul cardiolog este cel care poate confirma sau infirma o problema cardiaca. Pentru aceasta, copilul are nevoie de consult, electrocardiograma, ecocardiografie . Daca doriti sa il aduceti in centrul nostru, puteti stabili o programare la telefon 031 9300. De principiu, sfatul este sa nu intrati in panica, dar sa nu amanati a longue evaluarea. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.