Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


18 noiembrie 2016

Plavix si extractie dentara


67 ani. Mi-a fost facut implant de stent pe ada sect 2, fara infarct, acum o luna. Tratament cu nolpaza, concor, aspenter, PLAVIX, sortis. Intrebarea este in ce conditii pot face o extractie dentara de radacina cu stift a unui incisiv pe maxilar. Amanarea (cat timp?) nu este o rezolvare, tergiverseaza executarea protezei. Va rog un raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Stimate domnule, decizia de intrerupere a Plavix-ului va fi luata doar de catre cardiologul interventionist care v-a implantat stentul! De principiu insa, Plavix se poate intrerupe in primele 6 luni de la procedura doar pentru interventii de urgenta. Cardiologul dvs. trebuie sa discute cu stomatologul si sa verifice impreuna daca se poate inlocui pe timp de cateva zile administrarea de Plavix cu un anticoagulant injectabil, de forma Clexane, care sa permita extractia. Inca o data, subliniem faptul ca trebuie sa luati legatura cu medicul dvs. curant!!! Multa sanatate.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.