Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


anevrism aorta abdominala

Buna ziua,tatal meu are 76 de ani,fumator,antecedente de infarct miocardic si AVC tranzitorii,colesterol crescut,diagnosticat in august 2016 cu anevrism aortic abdominal in urma unei arteriografii.Documente medicale sant valabile.As dori sa stiu orientativ cat at costa o EVAR la dvs si montarea a 2 stenturi la picioare.Multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, data fiind complexitatea pe care o poate atinge o procedura de EVAR, este imposibil de apreciat un cost in lipsa analizarii imagisticii pacientului. Asadar, daca va aflati in Bucuresti, va recomandam sa aduceti imaginile la centrul nostru (Spital Monza) si sa discutati cu un medic totodata referitor la proceduri, iar daca nu, sa le trimiteti pe adresa de e-mail ana@centrele-ares.ro. Dupa ce specialistii nostri decid tipul si numarul de proteze necesare, va putem prezenta un cost final.