Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 noiembrie 2016

anevrism aorta abdominala


Buna ziua,tatal meu are 76 de ani,fumator,antecedente de infarct miocardic si AVC tranzitorii,colesterol crescut,diagnosticat in august 2016 cu anevrism aortic abdominal in urma unei arteriografii.Documente medicale sant valabile.As dori sa stiu orientativ cat at costa o EVAR la dvs si montarea a 2 stenturi la picioare.Multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, data fiind complexitatea pe care o poate atinge o procedura de EVAR, este imposibil de apreciat un cost in lipsa analizarii imagisticii pacientului. Asadar, daca va aflati in Bucuresti, va recomandam sa aduceti imaginile la centrul nostru (Spital Monza) si sa discutati cu un medic totodata referitor la proceduri, iar daca nu, sa le trimiteti pe adresa de e-mail ana@centrele-ares.ro. Dupa ce specialistii nostri decid tipul si numarul de proteze necesare, va putem prezenta un cost final.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor