Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 noiembrie 2016

anevrism aorta abdominala


Buna ziua,tatal meu are 76 de ani,fumator,antecedente de infarct miocardic si AVC tranzitorii,colesterol crescut,diagnosticat in august 2016 cu anevrism aortic abdominal in urma unei arteriografii.Documente medicale sant valabile.As dori sa stiu orientativ cat at costa o EVAR la dvs si montarea a 2 stenturi la picioare.Multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, data fiind complexitatea pe care o poate atinge o procedura de EVAR, este imposibil de apreciat un cost in lipsa analizarii imagisticii pacientului. Asadar, daca va aflati in Bucuresti, va recomandam sa aduceti imaginile la centrul nostru (Spital Monza) si sa discutati cu un medic totodata referitor la proceduri, iar daca nu, sa le trimiteti pe adresa de e-mail ana@centrele-ares.ro. Dupa ce specialistii nostri decid tipul si numarul de proteze necesare, va putem prezenta un cost final.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.