Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 noiembrie 2016

Tratament post infarct

Am suferit un IM in iulie2014.Mi s-a implantat un stent si dupa un an, in sept.2015, in urma unei noi coronarografii mi s-a implantat un al doilea stent(stenturi obisnuite). Urmez tratament cu: concor(5mg-1/zi)-dimineata, aspenter 1/zi, clopidogrel 1/zi- la pranz, sortis 20mg1/zi-seara. In aceste conditii de tratament si conditii de viata si alimentatie stricte, ma confrunt cu urmatoarea problema: indeosebi in a doua parte a zilei am o stare nu foarte buna(ameteala, slabiciune-dar nu exagerate, ci destul ca sa-mi dea o stare de discomfort), care se traduce printr-o tensiune in jurul valorii de 100/ 60 si puls in jurul val.de 55. Intrebarile mele sunt: Nu credeti ca ar trebui reconsiderat tratamentul medicamentos ? Ce consecinte pot avea in continuare valorile mici de tensiune si puls? Pot fi investigat in clinica d-tra in vederea stabilirii unui tratament adecvat? Va multumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua si La multi ani de ziua Romaniei! Dupa cum vedeti, in 23 nov.v-am adresat cateva intrebari printr-un mesaj, la care d-tra ati promis sa raspundeti in cel mai scurt timp posibil...ceea ce nu s-a intamplat pana azi, 1 dec. Credeti ca nu eram suficient de ingrijorat de starea mea de sanatate sau pentru d-tra masura timpului de raspuns e intotdeauna peste 10 zile atunci cand e gratis? !!
Va multumesc ca prin posibilitatea de a va fi adresate anumite intrebari dati sperante oamenilor suferinzi...altfel...ce-ar mai fi de spus? ....Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.