Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Tratament post infarct

Am suferit un IM in iulie2014.Mi s-a implantat un stent si dupa un an, in sept.2015, in urma unei noi coronarografii mi s-a implantat un al doilea stent(stenturi obisnuite). Urmez tratament cu: concor(5mg-1/zi)-dimineata, aspenter 1/zi, clopidogrel 1/zi- la pranz, sortis 20mg1/zi-seara. In aceste conditii de tratament si conditii de viata si alimentatie stricte, ma confrunt cu urmatoarea problema: indeosebi in a doua parte a zilei am o stare nu foarte buna(ameteala, slabiciune-dar nu exagerate, ci destul ca sa-mi dea o stare de discomfort), care se traduce printr-o tensiune in jurul valorii de 100/ 60 si puls in jurul val.de 55. Intrebarile mele sunt: Nu credeti ca ar trebui reconsiderat tratamentul medicamentos ? Ce consecinte pot avea in continuare valorile mici de tensiune si puls? Pot fi investigat in clinica d-tra in vederea stabilirii unui tratament adecvat? Va multumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua si La multi ani de ziua Romaniei! Dupa cum vedeti, in 23 nov.v-am adresat cateva intrebari printr-un mesaj, la care d-tra ati promis sa raspundeti in cel mai scurt timp posibil...ceea ce nu s-a intamplat pana azi, 1 dec. Credeti ca nu eram suficient de ingrijorat de starea mea de sanatate sau pentru d-tra masura timpului de raspuns e intotdeauna peste 10 zile atunci cand e gratis? !!
Va multumesc ca prin posibilitatea de a va fi adresate anumite intrebari dati sperante oamenilor suferinzi...altfel...ce-ar mai fi de spus? ....