Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Fetita de 6 luni diagnosticata cu DSV

Buna seara! Am o fetita de 6 luni diagnosticata cu Defect Septal Interventricular (masurat in 2D are 3-4 mm). Doresc sa va trimit rezultatul de la radiografie si buletinele ecografice de la controlul facut la varsta fetitei mele de 2 saptamani, respectiv 6 luni, controale facute la un medic cardiolog din Iasi (prin recomandare), eu fiind din Galati. Medicul cardiolog din Iasi, Dr. Dimitriu Grigore, ne-a spus la ultimul control, dupa ce a vazut radiografia , ca ar fi cazul sa ma duc la chirurgie cardiovasculara si mi-a recomandat Spitalul Marie Curie sau la Tg. Mures. V-am scris in speranta ca ma puteti ajuta cu o alta interpretare a rezultatelor....Sunt putin speriata. Ma gandeam ca ce are fetita mea se poate prinde de la sine, dar ma gandesc ca odata trimisa la chirurgie , ajunge la operatie....Care este parerea dumneavoastra? Va multumesc anticipat! Cu respect, CM.


ARES

Sfatul medicului:

Cum va pot trimite documentele/rezultatele pe care le am?Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.