Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 noiembrie 2016

Fetita de 6 luni diagnosticata cu DSV

Buna seara! Am o fetita de 6 luni diagnosticata cu Defect Septal Interventricular (masurat in 2D are 3-4 mm). Doresc sa va trimit rezultatul de la radiografie si buletinele ecografice de la controlul facut la varsta fetitei mele de 2 saptamani, respectiv 6 luni, controale facute la un medic cardiolog din Iasi (prin recomandare), eu fiind din Galati. Medicul cardiolog din Iasi, Dr. Dimitriu Grigore, ne-a spus la ultimul control, dupa ce a vazut radiografia , ca ar fi cazul sa ma duc la chirurgie cardiovasculara si mi-a recomandat Spitalul Marie Curie sau la Tg. Mures. V-am scris in speranta ca ma puteti ajuta cu o alta interpretare a rezultatelor....Sunt putin speriata. Ma gandeam ca ce are fetita mea se poate prinde de la sine, dar ma gandesc ca odata trimisa la chirurgie , ajunge la operatie....Care este parerea dumneavoastra? Va multumesc anticipat! Cu respect, CM.


ARES

Sfatul medicului:

Cum va pot trimite documentele/rezultatele pe care le am?Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.