Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 decembrie 2016

DEFECT SEPTAL ATRIAL


Buna ziua!Am 62 de ani.Diagnostic DSA tip ostium secundum, anevrism de sept interatrial,shunt stg-dr.HTP normala.Itr gr.I-II,Imi gr I. Diagnostic pus in urma ex.transesofagian si cateterism la Tg. Mures in anul 2001.In 2014 ,oboseala cronica,refuzat operatie pe cord deschis la Cluj(tratat infectia masea,disparut simptomele) semne HTP usara.Acum am palpitatii de o saptamina(au mai cedat cu magnerot,propanolol,stresclin).HTP medie. Recomandarea cardiologului,inchiderea DSA.Va rog sa-mi spuneti daca in situatia data se poate inchide cu „umbreluta” Mulțumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ca sa va putem raspunde ferm si corect medical la intrebarea dvs., ar trebui sa va evaluam ecocardiografic pentru a stabili: dimensiunile DSA, marginile de sept restante, impactul asupra acordului, precum sa verificam si restul structurilor cardiace. Ca si centru european de corectie a malformatiilor congenitale de cord, avem insa logistica si echipa medicala necesara pentru a aborda cu succes si cazurile extrem de dificile si situate in afara tiparelor. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor